MIÉRT JÓ ÖNISMERNI A TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉKKAL?
Talán a legfontosabb egyik legnagyobb értéke a játéknak hogy összehozza az embereket!
Vagyis egyszerre egyéni és közös megtapasztalásokra felismerésekre élményekre is lehetõséget ad. Fantasztikus az a szeretetteljes támogató örömteli légkör ami mindvégig szinte kézzelfoghatóan körüllengi a játékot. E mellett a játék egyszerû de mégis kreatív felépítésének - és nagyszerû megalkotóinak - köszönhetõen nagyon mély átalakító erejû belsõ utazásokat is tehetünk önmagunkban testi-lelki-szellemi téren egyaránt. Hiszen éppen ezért hívják Transzformáció Játéknak! :-)
 
Nagyon fontos hogy a játék ideje alatt mindvégig tökéletes biztonságban érezhetjük magunkat a játékvezetõ profi felkészültségének tiszta segítõ szeretetteli hozzáállásának köszönhetõen. Hiszen csak ilyen támogató érzelemdús légkörben tudunk megnyílni igazán önmagunk és mások felé egyaránt.
 
A TRANSZFORMÁCIÓ JÁTÉK tökéletes módszer eszköz arra hogy a belsõ intuíciónkat is felébresztve közelebb kerülhessünk valódi belsõ énünkhöz csodáinkhoz eddig talán rejtett képességeinkhez tovább lépve a lelki és spirituális fejlõdés útján.
Több éve magunkkal hurcolt viselkedésmintákra érzelmi és mentális blokkokra láthatunk rá és szeretetben gyengéd megértéssel végleg elengedhetjük õket ezáltal feloldva áttranszformálva régi félelmeinket fájdalmainkat melyeken túllépve elindulhatunk egy szabadabb örömtelibb élet felé.
 
Többek között ezt nyújtja ez a játék és megannyi csodás humoros közös felfedezést miközben a játékosok között - akiket sosem véletlenül ültet a sors egymás mellé :-) - életreszóló barátságok sorsközösségek is szövõdhetnek. :-)
 
Szeretettel:
Linda