Kedves Mari!

Ha ez a megszólítás nem kellemes számodra akkor vedd úgy hogy azonnal módosítottam rajta Ízlésed szerint.
Lehet hogy név szerint nem emlékszel: én voltam az egyik résztvevõje az Angyalszívben tartott transzformációs játékodnak és most azért ragadok klaviatúrát hogy visszajelezzek.Már a játék közben is késõbb pedig még intenzívebben több megvilágosodás-szerû felismerésben volt részem amelyek nyomán a kívánatos irányba történõ belsõ átállás egészen könnyedén sikerült sok tekintetben. A kevésbé rugalmasan változó- változtatható motivációimban is sokat tudok javítani legfeljebb észben kell tartanom és ismét figyelmeztetni kell magam arra hogy ezen és ezen ám módosítani kell mert még mindig bele vagyok ragadva a megszokott formába.
A külsõ visszajelzések is jönnek bár a legfõbb kérdésben (a csoportos tevékenységben) még igen bágyadtan de egyéniben brutális mértékben meglódult az élet. Nem a játék után rögtön hanem kb. egy hét múlva szinte órára onnan kezdõdõen hogy a játék során feljegyzett egyes lépések tartalmát rendezett formában beírtam a számítógépbe! Ez egyébként nem lepett meg nagyjából számítottam rá a mértékén hökkentem meg egy kicsit de természetesen örömmel fogadom.
Remélem hogy nemsokára a hõn vágyott csoportos tevékenységem is nagyobb hatékonysággal terjedhet különös tekintettel szívem kedves gyermekére: a karma-tréningre. Hozzáteszem hogy a transzformációs játék mellett még néhány hasonlóképpen erõteljes technikát is igénybe vettem- veszek külsõ kezeléstõl a Feng Shui módszereinek alkalmazásáig de amit a játékról írtam az jól azonosítható része a folyó változásoknak és egyértelmûen összefüggésbe hozható vele.

Köszönöm ismét hogy részt vehettem ebben a remek eljárásban és kívánok Neked folyamatosan sok-sok "játékost" hasonló jó eredményekkel!

Szeretettel: Gál Judit (asztrológus)