Kedves !

Nemrégiben találkoztunk a honlapoddal az Interneten, és észrevettük, hogy egyebek között Transzformáció Társasjáték vezetést is ajánlasz.
Azt gondoljuk, hogy valószínûleg nincs tudomásod arról, hogy a Transzformáció Társasjátékkal nyilvánosan és professzionálisan csak az InnerLinks által akkreditált facilitátorok dolgozhatnak.
Az InnerLinks az a társaság, amely kifejlesztette a Transzformáció Társasjátékot, és amely számos egyéb Transzformáció Játék programot, terméket és tréninget kutat, és fejleszt.

A Transformation Game (Transzformáció Játék) név (minden nyelven) és logo védjegyjogosultja és szerzõi jogainak tulajdonosa az InnerLinks, és e nevet és logót csak az általunk vezetett tréning programot elvégzett facilitátorok használhatják a kereskedelmi célokat is szolgáló tevékenységük, workshopjaik reklámozására (és bárhol történõ használat esetén a ® bejegyzett védjegy jel feltüntetendõ).

Örülünk hogy késztetést kaptál a játékvezetésre, és reméljük, hogy értékes munkát végzel is vele. Mindazonáltal az általunk képzett számos facilitátornak és magának az InnerLinks-nek a védelmében is arra kérünk, hogy végezd el valamelyik tréningünket, mielõtt további nyilvános és hivatásos munkát végeznél a Transzformáció Játékkal.

Évente kétszer tartunk tréningeket (május/júniusban és október/novemberben) itt a Skóciában lévõ Findhorn Alapítványnál, ahol a Játék eredetileg megszületett. Az InnerLinks Associates az USA-ban szintén tart rendszeresen tréningeket Asheville-ben Észak-Karolina államban. Örömmel küldünk további információkat is minderrõl angol nyelven, ha kéred.


Reméljük csatlakozol majd valamelyik tréningünkhöz, és így folytatod majd a Játékkal való munkádat. Közben arra kérünk, hogy távolíts el a honlapodról és minden egyéb reklámanyagodból, minden olyan utalást, amely a Transzformáció Játékra vonatkozik. A védjegy- és szerzõi jogunk ellen vét, aki a tanúsítványunk és engedélyünk nélkül használja a Játék nevét, vagy képeink közül bármelyiket, bármilyen anyagi természetû pénzszerzõ vállalkozás segítésére.

Kérjük, hogy döntésedet tudasd velünk. Örömmel küldünk további információkat a tréningekrõl és reméljük úgy fogsz dönteni, hogy részt veszel valamelyiken.
Várjuk, hogy halljunk rólad. Ha mindezeket meg szeretnéd vitatani, örömmel beszélek Veled. A telefonszámom +44 (1309) 690992

A legjobbakat kívánva üdvözöl:

Mary Inglis
InnerLinks Játékiroda  Findhorn Alapítvány The Park FORRES IV 36 3 TZ
Tel: +44 (0) (1309) 690-992
Email: