A Transzformáció Társasjáték az InnerLinks Inc. által 45 éve létrehozott szórakoztató összetett társasjáték. Az InnerLinks Inc. tanácsadó és tréningeket tartó társaság, mely folyamatosan kutat és fejleszt Transzformáció Játék programokat, tréningeket és ehhez kapcsolódó termékeket.

Több különféle program és termék alkotja az úgynevezett Játék-“családot”. A kereskedelmi forgalomban is kapható Transzformáció Társasjátékot elsõsorban otthoni, belsõ használatra fejlesztették ki, családoknak és baráti társaságoknak. Ez a dobozos játék valóban játékos, ugyanakkor lényegi/alapvetõ módon közelíti meg az élet kulcsfontosságú kérdéseinek megértését és átalakítását, és különbözõ intenzitás szinteken játszható.

Mindazoknak, akik a Transzformáció társasjátékkal professzionálisan szeretnének dolgozni, azt vezetett (facilitált) játékként nyilvánosan meghirdetni, és ajánlani kívánják, azoknak el kell végezniük az InnerLinks facilitátorképzõ tréningjét.
A Transformation Game (magyarul Transzformáció Társasjáték) név és logó védjegyjogosultja és a szerzõi jogok tulajdonosa az InnerLinks Inc. A nevet és a logót szakmailag nyilvánosan és kereskedelmileg is csak azok használhatják, akiket a facilitátor tréningen képeztek ki.

A 11-14 napos intenzív tréning körülbelül 100 tanórát tartalmaz. Az intenzív és részletes képzés a Facilitátor Kézikönyv haladó szabályait alkalmazza, melyek a játékmezõk sokkal kiterjedtebb használatának lehetõségét nyújtják. Azok, akik a tréninget sikeres vizsgával fejezik be, Transzformáció Játék facilitátori oklevelet kapnak, és jogot ahhoz, hogy ezután a Transzformáció Játék nevet és logót használva hirdessenek és vezessenek workshopokat.

Azok a terapeuták és tanácsadók, akik a Transzformáció Játékot a magánrendeléseiken  kívánják használni, azt a tréning elvégzése nélkül is megtehetik. A Játék használatát a klienseikkel végzett tanácsadói munka segítõ kiegészítéseként hirdethetik, mely részét képezi egy folyamatos és hosszabb terápiának. Ebben a kontextusban természetesen lehet díja a teljes kezelés idõtartamának is.
Mindazonáltal õk sem ajánlhatnak, nem hirdethetnek meg, és nem kérhetnek pénzt sem olyan hivatásos (professzionális) vagy nyilvános mûhelymunkákért, melyek a Transzformáció Játék nevet vagy logót használják és melyek nem képzik egy folyamatos terápia vagy konzultáció részét mindaddig, amíg el nem végzik az Inner Links hivatásos facilitátor tréningjét.

Európában az InnerLinks évente két facilitátorképzõ tréninget tart angolul a Findhorn Foundation-nél, Skóciában. Németországban rendszeresen tartanak tréningeket németül. Tolmácsolt és angol nyelvû tréningek egyaránt vannak Hollandiában, Franciaországban, Spanyolországban és Magyarországon. Az USA-ban az InnerLinks Asheville-ben tart tréningeket Észak-Karolina államban. Tréningeket vezet az InnerLinks még Dél-Afrikában (angolul) Argentínában, Brazíliában, Japánban, Koreában és Oroszországban (tolmácsolással).
Az USA-ban tartandó tréningekkel kapcsolatos további információ az alábbi elérhetõségeken kapható:
InnerLinks 20 Eagles Nest Lane Asheville NC 28806 USA. Tel: +1 (828) 665-9937. Fax: +1 (828) 665-9957. Email: .
Minden más tréninggel kapcsolatos további információk kérhetõk: InnerLinks c/o Findhorn Foundation The Park Forres IV36 3TZ. Tel & fax: +44 (1309) 690-992. Email: .