Nyáron próbáltam ki elõször személyesen a Transzformációs játék lehetõségét. Akkor rengeteg olyan bennem gyökerezõ dologgal szembesültem melyek hatottak az életem akkori szakaszára. Megértésük nélkül nem léphettem volna tovább. Most kb egy fél év elteltével szükségét éreztem hogy megismételjem a játékot.

 

Mielõtt folytatnám személyes tapasztalatommal engedd meg hogy ismertessem röviden a játék forgatókönyvét:

A játék egy klasszikus társasjáték spirituális azaz lelki témával. Arra szolgál hogy ne csak szembesülj a problémáiddal de úgymond mindazt "áttranszformálhasd" azaz átformáld hogy többé ne okozzon problémát. Ez egy tanulási önfejlesztési folyamat. Mégis könnyed barátságos játékos formában.
Van egy tábla vannak kártyák és vannak játék szabályok melyeket a játék vezetõ szelíd gondoskodással betartat. Valamint kellenek játékosok. Maximum 4 ember játszhat minimum azért 2-re szükség van.
A történet pedig arról szól hogy megszületünk és teljesítjük életutunkat: fizikai-érzelmi-értelmi-
szellemi szinteken. Azaz 4 szint különbözõ aspektusából szembesülünk önmagunkkal.

A játékosok kölcsönösen is segítik egymást utukon. Ha sikerül szívünkhöz közel álló személyekkel közösen játszani úgy gondolom hogy segíthet emelni a játék színvonalát hatványozza a kölcsönös segítség nyújtás lehetõségét. Ha viszont "idegenekkel" ülünk le játszani az sem szolgál hátrányul. A játék úgy van felépítve hogy mindenki az egyéni útján egyéni kérdésén önállóan dolgozik. Éppen ezért majdnem "mindegy" kik veszik közben körül.

Nekem olyan szerencsém volt hogy közeli barátnõim kísértek el. Mivel évek óta ismerjük egymást és sokat tudunk egymás lelkérõl életeink eseményeirõl ezért a játék is nagyon közvetlen nyílt és bensõséges lett. Hisz nincsenek titkaink egymás elõtt.
A játék ilyen eszközökkel dolgozik: szembesülsz visszatartó erõiddel eljutsz felismerésekhez dolgozol a tudatosítással lerakod a fájdalmat élhetsz a szabad akarat nyújtotta lehetõségekkel

Miért ajánlom?

Úgy gondolom mindenki lelke mélyén ott szunnyadnak kérdések. Ez a játék kiválóan szolgál arra hogy feltegyük kérdéseinket és játszunk.
Ha játékra adod a fejed érdemes elõtte elgondolkodni egy sarkalatos kérdésen amelyet szívesen "megdolgoznál":-)
Nekem sok mindenben segített: szembesülni felismerni és átalakítani.
A játék segítségével felszínre jöttek legrejtettebb félelmeim és erényeim. Kicsit csiszolt a gondolkodás módomon. Nekem a játék akkor tudott igazán sokat nyújtani amikor épp elakadtam. Amikor úgymond hiányzott a következõ lépés a következõ irány. Amikor valamit már elengedtem de az új még nem született meg és ezért utat engedtem az ûrnek és a bizonytalanságnak. Ezáltal a kétségbe esésnek. Na mindezt csak ajánlani tudom átalakítani a játék segítségével. A játék sikere vagy kudarca csak rajtad múlik-nem kell hozzá más mint hogy akard a változást és lelkesen játssz. Nem lehet rosszul vagy jól játszani. Ez egy játék ami érted szól. Nincs mérce nincs ítélet. Nincs elõírás. Az a lényeg hogy örömmel játszd.

Remélem kis összefoglalóm felkelti érdeklõdésed. Amennyiben úgy érzed éppen van fel-fel merülõ kérdésed melyet szívesen megvizsgálnál és ismerõseid akik hasonlóan éreznek a játék segítségével ahol én is játszottam te is megteheted . Tiszta szívvel és õszintén merem ajánlani Bors Marit a játék nagyasszonyát.

web: http://www.transzformacio.hu/

Utóiratnak egy rövid üzenet a Játék Angyalától a trafó játékból:
  • A játék a stressz ellenszere és ellenmérge.
  • Teljes figyelmedet kéri önfeledten vagy benne az érzések zuhataga borít el és ettõl emelkedik a boldogságérzeted is.
  • A játék összekapcsol bennünket a képzelet birodalmával az életünk anyagcseréjével.
  • Megerõltetés nélkül könnyen élezi az elménket.
  • A Játék szó szerint szusszanásnyi szünetet pihenõt ad nekünk és regenerálja az életerõnket ízig-vérig a szívünk mélyéig
Üdvözlettel
maradok a régi
Lola