Kedves Játszótársak!

Megjelent újra (és újra) a Transzformáció Társas Játék!
Legutóbb éppen május végén jött ki a nyomdából 500 dobozzal.
Aki eddig nem tette, de szeretne, az most tegye-vegye, mert fogynak, és nem tudni, mikor lesz még újabb kiadás belőlük.

Ez a hírlevél és honlap azonban nem csak erről szól, hiszen sokaknak már meg van a játékuk, tudom.
Ez arról is szól, hogy ha szeretnéd, hogy vezessek Neked és barátaidnak egy egész napos játékot, vagy pár alkalommal tanítsam meg, hogyan vezesd Te a saját köreidben, akkor írj, szólj, mert most nyáron szívesen megyek még ide-oda-amoda.

Azt is tudd, hogy a játékban lévő Angyalkártyákkal önállóan is lehet dolgozni, és ehhez van egy kis PDF, amit kérésre 3000 forintért el tudok küldeni.
Ez a kis füzet az eredeti angyalokat tartalmazza.
És ne feledd azt sem, hogy négy kártya húzásával is azonnali választ, útmutatást kaphatsz a feltett kérdésedre, problémádra. Ezt ugyanúgy kell csinálni, mint a játék végén a továbblépéseket. Ehhez a játékban egy kis füzettömb is van, ami fénymásolható magadnak és/vagy másoknak.

"A Transzformáció Társas Játék egy önismereti játék, ami a skóciai Findhorn Alapítvány spirituális közösségében született meg.
A belső átalakulásról szól; választ ad életed egy épp aktuális kérdésére.
Társaid támogatásával, és a Játékvezető, irányításával elvezet a helyes döntéshez.
Rávilágít a téged visszahúzó nehézségekre, és előhozza rejtett képességeidet, belső erődet, ami segít feloldani azokat."

A játék egyik magyarországi fordítója és facilitátora vagyok.
Helyszínek: online, illetve személyesen, ország-és világszerte

"Fordítóként, hivatásos játékvezetőként és magánemberként is töretlen lelkesedéssel szeretem és vezetem ezt a csodálatosan működő, belső erőt adó játékot. A nehéznek megélt élethelyzetekben és kérdésekben, én magam is elsősorban hozzá fordulok, ha segítségre, útmutatásra van szükségem. Aki pedig hozzám jön játszani, annak abban segíthetek, hogy megtanulja, hogyan tud ráhangolódni a kártyákra úgy, hogy kérdéseire a legtisztább feleleteket kapja meg. A játék tükröt tart, utat mutat, és választ ad, ha tiszta szívvel és nyitottan ülünk hozzá, és meghalljuk, megértjük az üzeneteit."

Aki szeretne játékot, kérem, írjon nekem a sziklafolyo@gmail címemre.
Aki pedig szeretne elmélyülni benne, annak szívesen megtanítom, vezetem és játszom is vele.

Szeretettel várom az érdeklődőket.
Bors Mária Anna